با سلام و عرض ادب. خانوم دکتر من در طول شبانه روز دوبار مسواک میزنم. ظهرها و شب ها قبل از خواب ولی متاسفانه شبها قبل از خواب که مسواک میزنم ینی برای بار دوم در طول روز لثه هام به شدت درد میگیرن موقع مسواک زدن و با اینکه رنگ خمیر دندون سفید هست ولی وقتی با آب میشورم دهانمو اون آبی که خارج میشه به رنگ قرمز درمیاد تا حدودی. نه اینکه لثه هام خونریزی کنن ولی درد میگیرنو ملتهب میشم و همین درد لثه باعث میشه خیلی وقتا به یکبار مسواک زدن در طول روز بسنده کنم. باید چکار کنم خانوم دکتر که هنگام مسواک زدن بخصوص در بار دوم چون بار اول به اون شدت نیست لثه هام اینجوری درد نگیرنو ملتهب نشن؟

درود برشما.

با اطلاعاتی که بنده دریافت کردم از توﺽیحات شما. احتمالا اگر اونطور که خودتون فرمودید خونریزی در حالت معمول ندارید. پس تشخیص احتمالی بنده اینه که شما بسیار محکم و با روش نادرست مسواک میزنید یا اینکه مسواک شما زیر هست.

اما باز اگر بطور کلینیکی لثه شما معاینه شود بهتر است

موید باشید