م.س
عنوان :

آیا باردار می شوم؟

متخصص زنان، زایمان و نازایی
من خانمی 38 ساله هستم و8 ماه است که ازدواج کرده ام به دلیل سن بالا جلوگیری نداشتیم بعداز چهار ماه متوجه شدیم همسرم وارکوسل دارد بنابراین عمل کرد و سه ماه جلوگیری طبیعی داشتیم(به پیشنهاد دکتر زنان که زیر نظر او هستم) و در بهمن مجدد برای فرزند اقدام کردیم اما نتیجه ای نگرفتیم حال سوال من این است:
1- با توجه به سن بالا آیا امکان بارداری برای من وجود دارد ( با توجه به اینکه دکتر زنان طی سنوگرافی به من گفت که خدا را شکر وضعیت تخمدان ها عالی هستند)
2- دکتر در بهمن ماه به من بیست عدد قرص کلوفیمن (شبی دو عدد)و بیست عدد قرص لتروزل داد(شبی یک عدد) و با توجه به اینکه آخرین دوره پریودی من 96/11/11 بود وقتی با تآخیر در دوره مواجه شدم خیلی خوشحال شدم فکر کردم باردار هستم اما نتیجه بی بی چک منفی شد و رؤیام فرو ریخت و در تاریخ 14/12/96 پریود شدم ( خیلی هم شدید است).دلیل تآخیر چیست؟ آیا باید نگران باشم؟روحیه ام به شدت خراب است. احساس می کنم هیچ وقت باردار نمی شوم . لطفا کمکم کنید.
3- من آدمی استرسی هستم و هر وقت نزدیک دوره پریودی می شوم به شدت استرس میگیرم و نمیتوانم خودم را کنترل کنم لطفا مرا راهنمایی کنید دوست دارم فرزندی داشته باشم ولی نمیدانم مشکل از کجاست . همسرم آزمایش داد مشکلش حل شده آیا من باردار می شوم؟
4- خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید از وقتی که به من دادید تشکر می کنم خانم دکتر.تشکر

ایا در یک ماه بیست قرص داده اند؟استرس جز بدتر کردن قضیه مشکلی را حل نمی کند سن شما انقدر بالا نیست که نا امید باشید ولی نباید زمان را هم از دست بدهید تعجب می کنم چرا سه ماه را از دست داده اید به هر حال توصیه می کنم به فوق تخصص نازایی مراجعه کنید تا اگر همسرتان ضعیف است و برای زودتر باردار شدن IUIکنید

سلام دکتر پس دلیل تاخیر در دوره چه بود

نامرتبی پریود که میتواند ناشی از استرس هم باشد