آ.م
عنوان :

علائم بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
من پنج ماهه واسه بارداری اقدام کردم این ماه پریودم 15 روز عقب افتاد و دوتا بی بی چک امتحان کردم که متاسفانه هردو منفی بود و اینم بگم این ماه مثل ماه های قبل اصلا علائم پریود شدن نداشتم .....اما زیر دلم گاهی اوقات درد میگیره ولی نه خیلی زیاد و ترشحاتی مثل خونابه دارم اینا نشونه چیه؟ممکنه واسم خطرناک باشه؟؟؟

نه فقط سیکل عقب افتاده اگر تا یک هفته دیگه پریود نشدی آزمایش خون بدید