ل.ق
عنوان :

سکته مغزی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
لوله خارج شده و سه روزیه که تراک کردن ولی هنوز با کمک اکسیژن تنفس میکنه.با عرض شرمندگی مطلب به خاطر ویرایش یه مقدار پس وپیش شده بود.یعنی مشکل تنفسیش جای نگرانی نداره و با مرور زمان درست میشه؟

به هر حال تا زمانی که بیمار در آی سی یو بستریست خطر هست. ولی تا بهبود وضعیت تنفسی ممکن است پروسه درمانی طول بکشد.