ب.خ
عنوان :

پوست و مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من به مدت چهار ماه از دارو ماینوکسیدل و قرص فیناستراید استفاده میکنم که الان تاثیر داشته ولیکن موهای جدید ریز سرم که درمیان دوباره میریزن اما موهای بلند هیچ ریزش نداره راهی هست که بخواهیم به طور کلی جلوی ریزش رو بگیریم.

راهش ادامه اینهاست تا یکی دوسال

آیا مو ریز سرم دوباره پس از ریزش به طور مجدد رشد میکند با استفاده این دارو
سوالی دیگه هم داشتم آیا شوره سر به خاطر شامپو هست یا به خاطر اب و هوا هست اگر شامپو هست از چه شامپویی استفاده کنم
آقای دکتر من چند نوع از این شامپو دیدم که اسمش سیکلوزین هست نمیدنم درسته یا نه الان هم نمیدونم کدومشون استفاده کنم میشه راهنمایی کنید از داروخونه هم پرسیدم میگه شامپو ایروکس هم داره خیلی برا ریزش مو و شوره سر موثر هست این شامپو شما نام بردید سیکلوزینک اویدرم 250ml هست
ممنون از پاسخ شما
خبلی ممنون از پاسخ شما