س.س
عنوان :

سپیده سیفی

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
با سلام واحترام. 28 سال سن دارم ومدت سه سال هست که اقدام به بارداری کردم اما موفق نشدم، آزمایش های همسرم کاملا نرماله. نتیجه عکس رنگی به این صورته: رحم درموقعیت میدلاین در حفره لگنی قراردارد.اندازه کاویته رحمی طبیعی است.تصویر Filing Defect در قسمت تحتانی حفره رحم نزدیک سرویکس مشاهده میشود که میتواند مربوط به اینترالومینال Filing Defect بااتیولوژیهایی نظیر ضایعات پولیپوئیدی ویا Adhesion درکاویته اندومتریال باشد.احتمال آنکه این تصویرمربوط به وجود موکوس در کاویته رحمی باشد بسیارضعیف است.لوله های فالوپ دیامتر نرمال دارند و هر دو لوله رحمی باز میباشند.انتشار ماده حاجب درپریتوئن درطرف راست طبیعی است.درسمت چپ نمای ماده حاجب در پریتوئن احتمال درجات خفیفی از Peritubal Adhesionرا مطرح مینماید. همچنین من کم کاری تیروئید دارم و روزی یک عدد لووتیروکسین مصرف میکنم. و آزمایش F.S.H 5,5 mlU/ml. وهمچنین L . H 2,5 mlu/ml به این صورت هست. باتوجه به عکس رنگی،کورتاژ پولیپ آندوسرویکس وAUB در روز14 سیکل شدم که نتیجه به این صورته: ماکروسکوپی: کورتاژدر قطعات متعدد بافتی مجموعا به ابعاد 1*3*3 سانتیمترکرمی تا قهوه ای رنگ با قوام نرم میباشد. میکروسکوپی: دربررسی ریزبینی آندومتر قدری ضخیم با غدد متراکم و لومن گردو منظم همراه بوردلومینال صاف با پوشش سودواستراتیفیه کشیده همراه میتوز در زمینه استرومای پرسلول غیرآماسی نمایان است. تشخیص:کورتاژآندومتر:آندومترپرولیفراتیو. حالا با توجه به عکس رنگی و نتیجه کورتاژم و اینکه سه ساله که بچه دارنشدم،تشخیص شما چی هست؟ ازتون خواهش میکنم با دقت بیشتری سوابق منو مطالعه کنید چون تابحال هیچ دکتری تشخیص خاصی واسه من نداده. عذرخواهی میکنم بخاطر اینکه عرایضم طولانی شد. باتشکرفراوان.

سلام به نظر من شما بهتر است حتما یک عمل لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی انجام دهید تا بتوان علت ناباروری را با دید مستقیم تشخیص داد و همزمان درمان کرد تا این که شما زودتر به هدف خود یعنی بچه دار شدن برسید