م.ر
عنوان :

خطهای عمودی و افقی روی ناخن

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز
من یک مرد 31 ساله هستم از شهر بابل که به مدت سه سال روی ناخن های دست و پام خط های ظاهرشده است و هرروز بیشتر میشود و تا حدی که الان راحت قابل مشاهده است.این مشکل من چیست و راه درمان ان چیست؟
سلام آقای دکتر گرامی
ممنون از وقتی که برای من گذاشتید لطفا راهنمای کنید تا این مشکل من حل بشود.اگر داروئی هم باید مصرف کنم بگید.تشکر از لطف شما

دونه های پوستی و یا لکه سفید داخل دهان نداری؟

نه آقای دکتر در دهان دونه های سفید وجود نداره اما پوسته سفید که شبیه شوره سر است در سر دارم.ایا خطرناک هست؟راه درمانش چیه اقادکتر

نه خطرناک نیست
ولی بهتره یه متخصص از نزدیک معاینه کنه
فعلا پماد کلوبتازول به اطراف ناخنها بزن تا یکماه

تشکر اقای دکتر عزیز