س.گ
عنوان :

نازایی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام شش ماهه داریم اقدام به حاملگی میکنیم ولی هنوز نتیجه نگرفتیم سونوهایی که گرفتیم فولیکول کمتر از 9 دیده میشود و در سمت چپ فولیکول 12 دیده شد ضخامت اندومتر یک بار 5 یه بار 7 ولی فولیکولا همش بین 9 تا 12 بیشتر نمیشه
مشاوره کردیم دو سری امپول یوروفولیتروپین هربار 3تا استفاده کردم و قرص استرادیول و لتروزولم خوردم ولی بازم نشد ممکنه در اینده باردار بشم البته دو سال قبل تو شش ماه مجبور به ختم بارداری شدم چون بچه مشکلات استخوانی داشت اگه ممکنه کمکم کنید تو این شهر دکتر خوب نیست نمیدونم چیکار کنم

من فوق تخصص نازایی نیستم به مرکز استانتان بروید