ا.ا
عنوان :

لک دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام.بنده یه لک قهوه ای تقریبا بی رنگ حدود 8سال پیش قسمت پشت مچ دستم (قسمتی که نبض میزنه) زد و بعد گسترش پیدا کرد به سمت های بالای دستم ؛پشت آرنج .و حس میکنم به صورت لک های کوچک داره به قسمت روی دستم هم میزنه و زیاد میشه .خیلی نگرانم نمیدونم چی هست .لطفا راهنمایی کنید ممنون.
این لک ها تا قسمت بالا ی دستم شیوع پیدا کرده لک های پهن و تازگی حالت نقطه ای هم میزنه .بله فقط یک دستم . چی هست آقای دکتر؟

دو سه تا تشخیص مطرحه
باید ازمایش کرد دخترم

سلام آقای دکتر شما مطبتون تهران هستش؟