ع.ا
عنوان :

درد رحم

متخصص زنان، زایمان و نازایی
باسلام-من مدتیه بعد پریودیم سمت راست دستگاه تناسلیم دردمیگیره سونوگرافی هم دادم (جوابش: تجمع مایع در کلوداسک خلفی بوده)ولی گفتن که فقط تخمک گذاریه ومورد دیگه ای نداره-چون بعضی اوقات بعد اپیلاسیونم دردمیگیره نگرانم کرده-چون بعدپریودیم میرم اپیلاسیون-میخاستم ببینم یوقت مشکل جدی ای نباشه-من تازه ازدواج کردم وهنوز دخترم
سلام،شرمنده ببخشید،کجا پاسخ دادید که نگاه کنم؟

گفتم فعلا مدتی اپیلاسیون انجام ندهید تا بببنید چه اتفاقی میافتد

یه مدتی انجام ندادم خوب شده بود دردش،همون طرفی که درد میکنه اندازه یک مروارید موقعی که حمومم بالا میاد،که طرف راست دستگاه تناسلیم تپل تر از طرف چپ میشه،همیشگی نیست،البته از بچگیم همینجوری بوده،من الان بیست وهشت سالمه
ممنونم بابت وقتی که گزاشتید
شرمنده مزاحم شدم،اگه فتق کشاله ران مشخص بشه بجز جراحی راهی برای درمانش هست؟خیلی فکرم درگیرشد
شما چنددرصد احتمال میدین که فتق کشاله ران باشه؟