m..
عنوان :

فیبرم

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام.خداقوت.مامان من یک خانم 49 ساله است.نوشته برگه سونوگرافی(رحم با ابعاد 122×46 و اکوی میومتریال نرمال رویت شد.فیبرم با ابعاد 62×65 م م در میومتر قدامی جسم و سگمان تحتانی رحم با اثر فشاری بر کاویته اندومتر رویت گردید.ضخامت اندرومتر 4 م م و هموژن میباشد.تخمدان راست با ابعاد13×24 م م و تخمدان چپ 16×26 م م مشاهده شد.شواهدی از ضایعه سالید و یا سیستیک در هر دو تخمدان رویت نشد.) پیش یک خانم دکتر رفتند و ایشون قرص روکین دادند و گفتند عمل کنید و رحم رو بردارید اما پیش خانم دکتر دیگه ای رفتند و ایشون گفتند که نباید قرص رو مصرف میکردین و نیازی به عمل نیست و بعد دوران یائسگی رفع میشه.مادرم میگه در زیر شکم و لگن احساس سنگینی دارم و خونریزی هم نسبتا زیادی دارن و خون لخته.

قرص مصرف نکند برای خوتریزی اگر به داروهای مخثوص برای کاهش خوتریزی جواب ندهد و کم خون شود تصمیم جراحی گرفته میشود