ا.خ
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر.پوستم به قدری حساسه که گاهی اوقات فک میکنم کسی مثل من نیس
من با خوردن خوراکی های شیرین مثل زولبیا و بامیه و خرما و مربا وغیره که اینروزا هس جوش میزنم
و از این وضع خسته شدم
پماد کلیندا مایسین شبا به صورتم میزنم ولی فعلا تاثیری نداشته
عکسایی از صورتم براتون میفرستم

چند سالته؟مجروی؟بدنت جوش میزنه؟

26 سالمه.مجردم.بدنم فقط سرشونه ها و کتفم و گاهی اوقات بالا تنه هم جوش میزنه

کپسول داکسی سیکلین روزی یکی بعد نهار بخور و شبها ژل دیفرین بزن

سلام دکتر وقتت بخیر
مجردم 27سالمه
وقتی صورتمو به هر روشی اصلاح میکنم شدیدا جوش میزنم و بسیار پوست حساسی دارم که سریع قرمز میشه .چیکار کنم جوشام بره و پوست صورتم سفت بشه
ناخنامم سریع میشکنه تا بلند میشه از ته میشکنه چیکار کنم ؟
چه محلول و پماد و قرصی برای ناخن و صورتم پیشنهاد میکنید؟

کپسول آزیترومایسین 250 یکروز درمیان بخورید و یکشب در میان ژل پانژل 10 درصد بزنید و اگر حساسیت نداشتید هرشب بزنید