پ.ن
عنوان :

متورم و قرمز شدن ناحیه ی زیر پوشک در کودک 15 ماهه

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام. پسر 15 ماهه م حدود دو هفته است در ناحیه ی زیر پوشک دچار قرمزی و تورم و دونه های ریز شدیدی شده. به پزشک اطفال و پوست هم مراجعه کردم و انواع پمادهای کورتون دار هم استفاده شده. تا حالا دو بار خوب شده و کمتر از 24 ساعت دوباره به شرایط اول برگشته . عکس هم دارم از وضعیتش در این چند وقت. لطفا راهنمایی کنید

سلام.بنظر میرسد درماتیت تماسی با پوشک باشد که روی آن عفونت قارچی اضافه شده است.