ص.ج
عنوان :

ریزش مو و نازک شدن پوست بویژه پوست دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
وقتتون بخیر
حدود نه سال هست ک یبوست دارم و مدت سه ساله ک شدید شده و مرتب خونریزی و زخم و پارگی دارم
مشکل دیگه ای ک دارم اینه ک پوستم نازکه خصوصا اخیرا،منظورم چند ماهه ی اخیر دستهام خیلی پوستش نازکتر شده
میخوام بدونم علت هرکدوم این مشکلات و کمبود خاصی ک احتمالا باعثشه چیه؟
راه درمان چیه؟
اصلا راه حلی برای خلاصی من هست؟
سپاس ازتون

در باره مشکل یبوست که باید هز اهل فنّش کمک بگیری.یه عکس از دستهات بزار