a.a
عنوان :

سلولیت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید. به علت ورم و قرمزی و درد ناحیه کوچکی در ساقو تشخیص سلولیت پا تجویز انتی بیوتیک شدمبعد 5روز پزشک متخصص در بخش عفونی با تشخیص سلولیت بستری ام کرد باز تجویز فول دوز سفازولین و دیکلو سایکین بعد از 5روز با تغییر جزیی در پوست ترخیص و سفازولین و جنامایسین روزانه از هر کدام 2دو عدد تا پنج روز که متاسفانه باعث سفتی و درد در ناحیه باسن هم شد بهر حال هنوز درمان نشدم و فعلا در حال مصرف خوراکی سیپرو سایکلین 12ساعته و سفالکسبن6ساعته هستم .نکته اینکه علایم قرمزی وسفتی در دست چپ هم پدید امده .در صورت امکان لطف کنید راهنمایی بفرمایید و نظرتان در تشخیص بیماری ام.با سپاس فراوان

سلام عزیزم

اگر همزمان با هم در دست هم دیده میشه کمی بعیده که سلولیت تشخیص باشه

به واقع بدون معاینه بالین نمی تونم کمک زیادی بکنم اما بیماری های زیادی از سلولیت تقلید می کنند مثلا واکنش های دارویی که اتفاقا می تونن متعدد و در نقاط مختلف هم باشند

توصیه می کنم حتما مراجعه حضوری داشته باشین