س.س
عنوان :

کهیر مزمن

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام خدمت آقای دکتر همسر من هر روز یکبار کهیر میزنه( البته سابقا چند روز یکبار بوده) و 5 سال بیشتره این اتفاق میوفته و هر یک روز در میان باید سیتریزن بخوره و کلینیک آلرژی هم رفته حساسیت غذایی نداشته طبق آزمایشات انجام شده و جدیدا خیلی بیشتر اذیت میشه و اگر دو ساعت دیرتر بخوره بدنش باد میکنه و لبهاش بزرگ میشه و چهرش عوض میشه چیکار کنم آقای دکتر آخرین دکتری که رفتیم گفتن کهیر درمان نداره و باید همین سیتریزن خورده بشه خیلی مستاصل شدیم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید.

سلام.کهیر بیماری مولتی فاکتوریال و پیچیده ای هست.علتهای مختلفی دارد که هر کدام باید با معاینه دقیق و درصورت نیاز تست مرتبط بررسی شود.آلرژی غذایی برخلاف تصور عموم ،نقش چندانی در کهیر مزمن ندارد(در کهیر حاد بیشتر موثر هست).البته هم کهیر حاد و هم کهیر مزمن درمان دارد.اما درمان کهیر مزمن احتیاج به صبر و همراهی بیشتر بیمار دارد.

سلام ممنون از جوابتون میشه بگید باید چیکار کنیم و آیا با مراجعه حضوری خدمت شما میتوان مطمئن بود که کهیر درمان میشود

در درمان کهیر باید از استراتژی چند مرحله ای استفاده کرد.اول کنترل علایم مثل خارش،دوم کم کردن شدت حملات کهیر و سوم خاموش کردن بیماری .بنابراین حتما باید صبر و همراهی بیمار و اطمینان او به پزشک معالجش باشد.