h.m
عنوان :

راهنمایی در مورد ام اس و درستی تشخیص بیماری بنده

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام خسته نباشید خدمت شما چند وقت پیش به علت سرگیجه در بیمارستان بستری شدم حالت تهوع شدید و دوبینی داشتم توسط دکتر مورد معاینه قرار گرفتم و بهم گفتن ام اس است از شما می خوام در مورد این عکس نظر نهایی رو بهم بدین که درست تشخیص داده شده است

باسلام برای تشخیص بایستی علایم بالینی وبررسیهای تشخیصی مربوطه:که درمورد شما یکروش تشخیصی مهم MRIاست اما به تنهایی برای تشخیص کافی نیست .وآنچه که درام آر ای دیده میشود ،میتواند ناشی از ام اس هم باشد.