ع.ا
عنوان :

سلان دکتور

متخصص پوست، مو و زیبایی
صورت من باد کرده میشه راهنمای م کنید چکار کنم

سوالات مشابه

ناخن

سلام من ناخن هایم حدود دو سالی هست که به این شکل در اومده با دکتری مشاوره کردم کفتن باید برای ازمایش قارچ ناخن برم اما تو این شرایط بهم گفتن بهتره به خاطر کثیف بودن ازمایشگاهای قارچی فعلا مراجعه نکنم میخاستم ببینم میتونم با دارو یا پماد درمان و شروع کنم

اداپالن

سلام اقای دکتر خسته نباشین میخواستم بدونم الان ک دیگه پماد اداپالن تو بازار موجود نیست چ لایه بردار خفیفی مثل این پماد میتونم بگیرم اخه اداپالن خیلی مناسب پوست من بود چی جایگزین کنم؟

ماسکهای خانگی

با سلام،آیا استفاده از موادی چون عسل،گلاب و...برای ساخت ماسکهای خانگی پوست،فوایدی دارد یا اینکه از ماسکهای موجود در بازار استفاده شود؟در مقاله ای که البته مطمئن نیستم منبع علمی داشته باشد،خواندم که مولکول های عسل یا ژل آلوئه ورا بزرگ هستند و نمیتوانند از پوست عبور کرده و خواص خود را به پوست برسانند!!خانم دکتر عزیز،آیا میتوانم در کنار سرم ها،کرم های روزانه از ماسکهای خانگی مثل ترکیب گلاب و عسل استفاده کنم؟ممنون میشم راهنمائی لازم را بفرمایید.با سپاس فراوان

سرخی پوست

سلام اقای دکتر وقتتون بخیر عکس مربوط به برادرم هست که بینیشون نسبت به جاهای دیگه صورتشون خیلی سرخ تره می خواستم ببینم چه کار کنیم و از چه هست؟ ممکنه مربوط به کارشون باشه چون تولیدی صنعتی دارن و زیاد در معرض جوشکاری، ترشکاری ، افتاب و... هستند

جوش و جای جوش

سلام وقت بخیر اقای دکتر عزیز من تقریبا از 16سالگی درگیر جوش صورت ریز قرمز زیاد در قسمت گونه بودم داکسی سایکلین مصرف کردم و ی سری دارو موضعی تحت نظر پزشک خوب شد تا 18سالگیم که جوشام ریز نبود ولی التهابی تر بود قسمت انتهایی و چانه بود ازمایش هورمون دادم نرمال بود سونو دادم کیست تخم دان داشتم سپروترون مصرف کردم و اسپیرونولاکتون خوب شد بعد از اون هی به صورت دوره ای جوشام خوب میشد بازم جوش میزدم و مراجع میکردم دکتر پوست انتی بیوتیک میداذ چند دوره هم راکوتان مصرف کردم و عوارض شدیدی برام داشت وخوب میشدم باز عود میکرد تا این که فک کردم مشکل اینه که من پلیکیستیک هستم ولی سونو دادم حدودن ی ماه پیش ولی کیست تخم دان نداشتم و سالم. بودم و هورمون هم میزان فقط من از بهمن ماه تحت تاثییر استرس امتحان جوش زدنم شرو شد تا این عید شد و شدید جوش زدم و استرس کرونا از ی طرف خیلی بدتر شد من برداشتم سر خود پانژل زدم جای جوشام مونده و الان تو قسمت چانه جوشای ریز و درشت میزنم من در حال حاظر تونر اوسرین میزنم شوینده هم مدیپن و شامپو بچه کرم پودر هم اکتی پور میزتم ولی وقتی اکتی پور میزنم جوشای ریز ریز چونم بیشتر میشع چون که به نیاسین داخل اکتی پور حساسیت دارم الان حدودن 2سال هم میشع انتی بیوتیک نخوردم الان هم24سالمه صورتم داغون شده ممنون میشم راهنماییم کنین نخاستم سر خود دیگ قرص یاپمادی مصرف کنم تست انلاین دمودکس دادم از طریق سایت لوین کر و تراکم بالا بود و ی نکته اینکه جوشام وقتی عود میکنه دقیقن از همون نقطه قبلش عود میکنه انگار ی الگوی خاصی داره