م.ن
عنوان :

کم پشتی ریش و سبیل

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام
در سال 92 تصادف کردم و ضربه مغزی شدم
بعد از مدتی با خوردن قرص کاربامازپین دکتر خون تشخیص داد که مغز استخوان من تنبل شده و خونسازی کم شده
از آن پس فقط موهای صورتم کم شد و الان خیلی دیگر اثری از آنها نیست
میخواستم ببینم راه حل چیست
آیا با دارو حل میشود

با سلام
خیلى دور از انتظار است که کم خونى باعث اسیب به فقط موى صورت بشود حتما لازم است بررسى بیشترى براى علت عدم رشد موى صورت انجام شود ،سن فعلى وسنى که ضربه دیده اید مهم است وپس از تشخیص قطعى باید نسبت به درمان دارویى ویا اینکه ایا نیاز به کاشت هست یا خیر مى شود اظهار نظر کرد

آدرس مطب شما کجاست

با سلام
تهران :خیابان ولیعصر اول خیابان توانیر پلاک 2492 واحد 401 تلفن 88881101 و88206544 و 88206545