غ.ک
عنوان :

زنان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام خانم دکتردر سوال قبلی خدمتتان عرض کردم که لوژنسترول استفاده میکنم برای جلوگیری از بارداری وشما فرمودید این کار اشتباه هست وباید از قرص ضد بارداری بهتری استفاده کنم ولی من قبلا برای جلوگیری از قرص های ضد بارداری استفاده میکردم ولی متاسفانه حساسیت شدید دارم مثلا به قرص ال دی حالت تهوع شدید دارم طوری که کارم به سرم میکشه حتی این قرص با متوکولوپرامید استفاده کردم بازم نتیجه ای عاید نشد لطفا قرص جدید برای این مشکل من معرفی کنید ممنون

شما مارکهای مختلف مثل یاسمین یا روکین را هم میتوانید امتحان کنید اگر اصلا نمیتوانید مصرف کنید بهتر است از iud استفاده کنید