م.ن
عنوان :

پولیپ رحم

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام ببخشید بنده 6ماه پیش پولیپ رحم به اندازه2سانت رو کورتاژ کردم الان دوباره پولیپی به بزرگی 2سانت دارم میخواستم در مورد علت عود بیماریم برام بفرمایید و اینکه اگر همچنان هر 6ماه بنده عود داشته باشم چه راه حلی برایم وجود دارد، با تشک

علت مشخص نیست براساس سنتون باید تصمیم مناسب گرفته بشه را پیشگیری هم نداره