ر.ش
عنوان :

ریزش مو و تنبلی تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
با سلام.24سالمه و 5 ماهه که ازدواج کردم.از کودکی به پرکاری تیروئید مبتلا بودم و وقتی 13ساله بودم قطره ید رادیواکتیو استفاده کردم و مشکل برطرف شد اما از 17سالگی دچار کم کاری تیروئید شدم و درحال حاضر هر روز نصف لووتیروکسین استفاده میکنم.چندسال هست که پریود نامنظم دارم.بطوریکه اگه آمپول پروژسترون نزنم پریود نمیشم.ضمنا قبلا قرصهایش اسپیرونولاکتون سیپروترون کمپاند و متفورمین رو استفاده کردم اما به محض قطع دارو باز هم پریود نمیشم . بدنم با قرص سیپروترون و متفورمین اصلا سازگاری نداره.دوماه پیش به آزمایش هورمونی انجام دادم و دکتر گفت تنبلی شدید تخمدان دارم.چیزی که پزشکای قبل هم باتوجه به پریود نشدنم میگفتن . چندساله که حجم موهام خیلی کم شده. درمانها زیادی رو انجام دادم که نتیجه نگرفتم.دکتر برام اسپیرونولاکتون و گلوکوفاژ و قرص مدوکسی پروژسترون تجویز کرده تازگیا.اما هنوز شروع نکردم و علت ریزش موهام رو هم همین تنبل تخمدان تشخیص داده.میخوام بدونم آیا قرص پروژسترون باعث ریزش مو و بزرگ شدن سینه میشه؟و این داروها به درمان موهام کمک میکنن؟یعنی من باید مادام العمر این قرصهای هورمونی رو مصرف کنم؟ واقعا خسته و ناامید شدم موهامو دارم از دست میدم.اینجا پزشکا زود بیمار از سر خودشون باز میکنن و جواب سوالا رو نمیدن لطفا کمکم کنید.

fsh 10.1

LH 18.4

prolactin 19.4

0.7 oH_progesteron7

testosterone o.442

DHEA_SO4 o.746

TSH 2.4

T4 1.5

T3 3.4

سلام بله تنبلی تخمدان عامل ریزش موی شما است و با توجه به این که تنبلی تخمدان یک مشکل ژنتیک است در نتیجه بطور کامل ریشه کن نمی شود با مصرف دارو بهتر و با قطع آن مشکل عود می کند البته با بالا رفتن سن اوضاع بهتر می شود مدروکسی باعث ریزش مو نمی شود ولی می تواند در رشد سینه نقش داشته باشد