س.ر
عنوان :

لاغری صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خوبید؟

صورتم مدتیه که در اثر کم آبی خشک و لاغر شده. میخواستم بدونم آیا استفاده از کرم ابرسان مشکل رو حل میکنه یا نه؟ شما چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید؟

جدیدا هم تو اینترنت تبلیغات کرم مروارید رو دیدم که برای پر کردن گونه هست اما برای استفاده مردد هستم. به نظر شما این کرم واقعا موثره در پر کردن صورت؟

با تشکر از شما

سلام

چاق و پر کردن صورت با کرم شایعه ای بیش نیست

تنها راه تزریق چربیه

متشگرم از پاسختون.

لطفا سوال اولم رو هم پاسخ بدید ممنون

برای شستشو به جای صابون از پن استفاده کنید و کرم atiderm مرتبا به عنوان مرطوب کنتده استفاده کنید

خیلییییییییییییییییی ممنونم از پاسختون. ژیشاژیش سال نو بر شما مبارک باشه