م.ر
عنوان :

کهیر

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام دکتر من کهیر دارم 20سالمه خیلی اذیتم میکنه دکتر رفتم ولی اثری نداشته حجامتم کردم اثری نداش کل بدنم کهیر میزنه تو رو خدا اگه قرصی امپولی چیزی هست کهیرو از بین ببره بگین ممنون اقای دکتر

آقای رادفر،کهیر بیماری پیچیده با علل متفاوتی هست که قبل از درمان باید همه آنها بررسی شود و بعد بر اساس آن درمان را طرح ریزی کرد.در این راه معاینه کامل،شرح حال دقیق و یکسری آزمایشات لازمه درمان موفق هست.

خو دکتر الان من چکار کنم انقدر قرص کتوتیفن خوردم دیگه عوارضش منو اذیت میکنه چکار میتونم بکنم

میتونید به یک همکار آلرژیست مراجعه کنید تا پس از بررسی کامل ،درمان مناسب تجویز شود.