آ.ن
عنوان :

حساسیت پوستی پسرم

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
مدتی است پسرم که 11سال دارد دانه های کوچکی بعضی اوقات روی صورتش میزند وخودبخود رفع میشود بعداز مدتی که این اتفاق تکرارشد متوجه شدیم بعدازخوردن ادویه فلفل قرمز یاسیاه وسس های تند وفست فود اینگونه میشود ولی این بار بعدازخوردن غذایی که فلفلش زیاد بود بلافاصله تقریبا درقسمتهای مختلف بدنش پشت گردن .گوش .شکم.صورت.کمر تعداد بیشتر وتقریبا باخارش همراه بود لطفا راهنمایی بفرمائید

بنظر میرسد فرزند شما بدنبال خوردن این غذاها کهیر میزند.پرهیز از این مواد ،مصرف قرص ستریزین در زمان بروز ضایعات توصیه میشود اما اگر علایم تشدید یافت یا پاسخ بالینی کم بود مراجعه کنید.