م.س
عنوان :

خارش و کهیر پوستی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام واحترام خدمت جناب دکتر .خدمت شما عرص می کنم که بنده حدود یه ساله که دچار خارش و سوزش پوستی شده و که هر سه روز یه بار شروع میشه و بعضی نقاط بدن هم کهیر میزنه و از اون سه روز به بعد وقتی که نشستم و یا خوابیدم و میخوام بلند شم محل تماس بدن سطح زمین و...دچار سوزش می شود و حتی باز کردن در بطری اب هم باعث سوزش همراه با درد در ان انگشت می گردد و خلاصه هر جای بدن با شیء یا هر چیز دیگری برخورد کند و فشار وارد شود ان سوزش و درد ایجاد میگردد که مجبور میشم که قرص سیتریزن استفاده کنم که این قرص تا سه روز از خارش جلوگیری میکنه .به چندین پزشک از جمله طب سنتی مراجعه نموده و حتی حجامت هم انجام دادم ولی تغییر انچنانی دیده نشد. لطفا راهنمایی بفرمایید.متشکرم
اقای دکتر این عکس ها بعد از اینکه خارش شروع میشه و با دست محل خارونده میشه گرفته شده.

سلام
شما حالتی از کهیر مزمن به نام درموگرافیسم دارید که علل متعددی دارد.با بررسی و درمان با حوصله خوب می شوید.

سلام و شب بخیر خدمت جناب دکتر گرامی..میشه لطف کنید برای درمان چکارهایی باید انجام بدم؟ بخدا خیلی کلافم کرده و از اینکه مجبور میشم قرص سیتریزن بخورم تا نیاد سراغم خیلی عصبی شدم...لطفا کمکم کنید

سلام
همانطور که عرض کردم نیاز به بررسی علل دارد تا مرحله به مرحله درمان شوید.