ع.م
عنوان :

لکه های ریز روی پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام. حدود یک سالی هست که روی پام لکه های ریز متعدد قرمز کم رنگی ایجاد شده و جاهایی که بیشتر هست روی پا و مچ پام و روی ساق پاهام هم تا بالا داره ایجاد میشه. روی جفت پاهام هم هست ونمیره و بیشتر هم میشه.میخواستم ببینم علت چیه و درمانش به چه صورتی هست؟

سلام. باید آزمایش داد.اگر آزمایش موردی نداشت

در کل نگران کننده نیست و پاها را بالا نگاه دارید کاهش پیدا می کند