ا.م
عنوان :

تسخیص کبد چرب

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام من 29 سالمه توآزمایش ast 35 و alt76 دکتر ب من گفت گرید2 داری ولی سونو تسخیص گرید1 داد من خیلی نگرانم بچه شیر میدم . من باید قرص بخورم؟ چیکار کنم میشه راهنمایی کنید

سلام. گرید کبد چرب بر اساس یافته های سونوگرافی بوده نه بر اساس انزیم کبدی. هر چند به احتمال زیاد افزایش انزیم شما در زمینه کبد چرب است ولی تستهای تکمیلی هم توصیه می شود. تغییر سبک زندگی و تحرک بدنی ودر صورت اضافه وزن ،تعدیل وزن کمک کننده است.