ز.ر
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من روی بینی ام مواهای زائد و جوش های سرسیاه دارم کناره های بینی ام هم تیره هست میشه بفرمائید برای برطرف کردن اینا چیکار کنم البته غیر از لیزر تقریبا مثل این عکس های پایین هست
من 17 سالمه و روی صورتم موقع پرییودی ام جوش های چرکی میزنم و جا های بعضی هاشونم مونده برای اینا چیکار کنم
البته بگم من صورتم چرب نیست

برای موهای ریز بینی با کرمهای لایه بردار بهتر میشه اما با قطعش برمی گرده. بهترین اقدام لیزر هست. در مورد تیرگی کنار بینی استفاده منظم از ضدآفتاب و کرم eldoquinon 4 درصد شبی یک مرتبه بزنید تا بهتر بشه

میشه کرم لایه بردار و ضد آفتاب بهم پیشنهاد کنید باتوجه به اینکه صورتم جوش میزنه
کپسول داکسی سیکلین روزی بعد از نهار بخور.شبها ژل دیفرین بزن یک پزشک اینو بهم پیشنهاد کرد آیا استفاده کنم برای جوش های سرسیاه

برای جوش سرسیاه دیفرین خوبه ولی داکسی خیلی بهتون کمک نمیکنه. ضدآفتاب از هر برندی که تهیه میکنید فاقد چربی باشه و spf بالای 30 داشته باشه