ا.ه
عنوان :

آلرژی حاد - آنافلاکسی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام مدت ده سال است بنده در جزیره کیش زندگی می کنم و از ابتدای حضور با خارش نقطه ای در بدن مواجعه شدم بعد از گذشت مدتی خارش نقطه ای به دیگر بخش های بدن منتقل شد به طور مثال زمان خارش چشم به خارش گلو و ابریزش هم مبتلا شدم که طی مراجعه به پزشک فقط داروی لوراتادین جوابگوی این عارضه بنده شد به تازگی داروی لوراتادین را قطع نمودم که طی 48 ساعت درد شدید معده و عضلات همراه با فشار خون بالا و بی حالی مبتلا شدم که دوباره به مصرف لوراتادین ادامه دادم و شرایطم بهتر شد....مقدار مصرف لوراتاین روزانه دو عدد 10 میباشد.... ضمنا زمان خروج از جزیره هیچ گونه قرصی مصرف نمی کنم. خواهشمند است در این خصوص بنده را راهنمایی فرمائید. نوع آلرژی بنده و روش درمان آن..مرسی

سلام.علایمی که ذکر کردید میتواند بخاطر آلرژی باشد.اما تعیین آلرژن و ارایه راهکار درمانی ، قعا نیازمند معاینه دقیق و انجام تستهای تکمیلی هست.