ع.ب
عنوان :

مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام میخواستم ببینم حالت دادن مو بر خلاف خواب مو اسیبی ب مو میرساند؟

سوالات مشابه

خشکی وقرمزی پوست

سلام دکتر من پوست صورتم از فروردین ماه زیر چونم دو لک سکه ای قرمز و خشک شده و پوسته پوسته میشه که هرچی چرب کردم از بین نرفته گاهی اوقات میخاره و میسوزه 27 هفته باردار هستم علت این خشکی چی میتونه باشه ؟

در مورد ریش

دکتر سلام خسته نباشید میخواستم بدونم که داروی ماینکسیدیل برای رشد ریش مفید هستش بعد هیچ عواقبی نداره

پوستی

باسلام من روی گونه وکناربینی تبخال زدم قرص وپماد آسیکویر مصرف کردم بهتر شده اما جای تبخالها پهن وصورتی تیره شده نمیدونم چیکار کنم که جاشون بره البته الان 16 روز هست که تبخال زدم.باسپاس

جوش صورت

باسلام ببخشید من صورتم خیلی جوش میزنه واکثراوقات ماندگاره اگر امکان دارد راهنمایی کنین باتشکر

عارضه تزریق بوتاکس

سلام.من دو هفته قبل تزریق بوتاکس پیشانی و کنار چشم انجام دادم متاسفانه پلک راستم دچار افتادگی شده که البته زیاد محسوس نیست اما احساس سنگینی داخل پلک رو هم دارم می خواستم سوال کنم از قطره اپراکلونیدین استفاده کنم؟چه مدت و به چه میزان.ممنونم