س.م
عنوان :

ناخن مواج

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید من پسری 24 ساله هستم که مدتیه ناخن هام مواج شده میشه بگید دلیلش چیه و راه چاره ش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟!؟؟

ایا در چند ماهه گذشته بیماری خاصی نگرفتید؟ یا ضربه فیزیکی یا روحی نداشتید

چند ماه پیش کبدم چرب شده بو ولی الان فقط چند درصد مونده از لحاظ فیزیکی ضربه ای ندیدم ولی از نظر روحی زیاد روبراه نیستم و کلا زود عصبی میشم

قرص ریجن دایت روزی یکی بخورید و پماد فلوسنولون شبها به اطراف ناخن برنید .

تا دوماه

ممنون از پاسختون روز خوش