S.J
عنوان :

تپش قلب و احساس سنگینی در تنفس وقفسه ی سینه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
به علت وجود کیست تخمدان سمت چپ به اندازه ی 58 میل و ایجاد خونریزی های پی در پی و وجود کیست در هر دو سینه پزشک متخصص قرص یاسمین و کپسول گل مغربی و قرص ویتامین ای داد
بعد از خوردن 5 قرص یاسمین احساس تپش قلب شدید و سنگینی تنفس و قفسه سینه پیدا کردم ..چه کنم قرص رو قطع کنم یا جایگزین داشته باشم و اینکه اگر قطع کنم کیست رو چگونه درمان کنم
12 سال هست که ازدواج کردم دو زایمان داشتم و روش جلوگیری ام هم دستگاه آیودی بوده و هست و مصرف قرص تا به حال نداشتم

لطفا به پزشکتون مراجعه و در مورد قطع قرص سوال کنید.بسته به علائم و شرایط بالینی تصمیم گیری کنند بهتر هست

خیلی ممنون خانم دکتر