ع.ب
عنوان :

پوست،خارش شدید پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام مدت سه ماه است که روی پاهام زخم و جوش و تاول های قرمز رنگ با خارش شدید ایجاد شده،روزبه روز هم این قرمزی ها رو پاهام بیشتر میشه

با سلا م
ضایعات قرمز وزخمى با خارش شدید بیشتر احتمال دارد اگزما باشد ولى سوریازیس ،پیتریازیس روبرا پیلاریس ،پروریگو پمفیگوس ،پمفیگویید وعلل دیگر نیز مى تواند از تشخیصهاى افتراقى باشد ،حتما باید ویزیت و در صورت لزوم نمونه بردارى شود

دکتر جان فعلا پمادی یا قرصی معرفی نمیکنید تا برم برای ویزیت؟لطفا اگه میشه موقت چیزی رو معرفی کنین

با سلام
براى خارش از قرص ضدخارش کلرفنیرامین مى توانید استفاده کنید