f.a
عنوان :

پرپشت کردن مژه

متخصص پوست، مو و زیبایی
باعرض سلام

برای پرپشت کردن مژه از چی استفاده کنم؟

سوالات مشابه

جای جوش

سلام اقای دکتر. دختری بیست و یک ساله هستم رو صورتم جوش های سر سفید و سیاهه میزنه و بدتر از اون جاشون میمونه که سیاه هم هست. این مشکل بعد ازدواج برام پیش اومده .حتی جوش غرور هم نداشتم.یه کم مشکل تیروئید هم داشتم.این مشکل بیشتر اطراف لبم دارم که حتی لکه های سیاه رو لبام هم هست.چکار کنم ؟مرسی

روغن آرگان

سلام، خسته نباشید. ممکنه یه مارک خیلی خوب و اصل از روغن آرگان بهم معرفی کنید؟، ممنون.

کورک

سلام.من دکتر رفتم و بهم کپسول کلوگزاسیلین 500 دادن یک جعبه. متاسفانه تا 6 ماه آینده مسافرت هستن.میخواستم ازتون بپرسم که من کل یک جعبه رو باید مصرف کنم تا خوب بشه؟ چون روی جعبه فقط نوشته شده هر 6 ساعت یک بار ،دوره چند روزه نوشته نشده

ناخن شست پا

سلام چند سال پیش براثر بازی فوتبال ناخن شست پایم سیاه شد. پس از کشیدن، از آن موقع روی هم رشد کرده. بعد از بازی دوباره فوتبال نصفش شکسته و نصفش در گوشت است. نصف باقی مانده را چه کار کنیم؟ لطفا راهنمایی کنید.

مصرف دارو در خصوص مو کاشته شده

سلام و خسته نباشید مدتی هست کاشت مو انجام دادمچند سوال از خدمتتون داشتم------------------از بین محلول های زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید استفاده کنم؟یا برند دیگه چی پیشنهاد میکنید؟ و ایا اصلا محلولی استفاده کنم یا نه؟Kerastem Anti Hair Loss Tonic تونیک کراستم اویدرمPalminex Anti Hair Loss Tonic تونیک ضد ریزش مو پالمینکسAnti Hair Loss Lotion لوسیون تقویت کننده موی سربدونم کدوم بهتر هست؟ وایا از ماینوکسیدل در محصول استفاده شده یا نه؟ و ایا با قطع استفاده به موها اسیب میرسه؟ و عوارضشون چیهبه خاطر عوارض ماینوکسیدل علاقه ای به استفاده از این محلول ندارم -------------------------3 تا امپول بپانتین و بیوتین هم زدم و فینستراید هم مصرف میکنممدتی هیرویت استفاده کردم و جدیدا میگن وارد نمیشهچه قرص هایی استفاده کنم بهتر است؟؟ساپلاس مدزهیر اکتیواتورهیر ویتفولیکوژنواقعا ممنون میشم راهنمایی کنیدو مطمعا برای بقیه دوستان هم میتونه راهنمایی در این زمینه باشه