س.ز
عنوان :

بختک

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام من بیشتر مواقع تو خواب دچار یه حالتی میشم که معمولا میگن (بختک)میگن یه نفر میشینه رو سینت نمیشه نفس بکشی اما برای من اینطور نیست یه صدایی مثل اکو تو کوشم میاد و بدنم قفل میشه .یه چیز دیگه هم هست اقای دکتر حدود ده سال پیش یه بار تو پارک محلمون دراز کشیده بودم دمر که خواستم بلند بشم خودمو رو زمین دیدم و از ترس دباره دراز کشیدم یا بار دیگه چند سال بعدش تو خواب حس کردم داره بدنم از نک انگشت پا سرد میشه و حس میکردم میخوام بمیرم که فشارم بدجور افتاده بود.و از بچکی داخل گوشام صداهایی هست همیشه صوت میکشن.هم ام ار ای دارم هم سیتی اگه لازم باشه فایلاشنو میگم براتون ایمیل کنن.همیشه حسای عجیبی بهم دست میده حس میکنم تو کلم خبراییه میتونم جریانای بدنمو حس کنم مثل اعصاب و رگ های بدنم جریان خونو مثلا پامو میزارم زیر اب سرد رگ های اعصابی که به نخاع و بعد به سرم وصل میشه حس میکنم مغزم اینقد فعاله که خودم هـم نمیدونم چکار کنـم مدام قرار ندارم شدم اچار فرانسه همه دوس دارم همیشه فعالیت کنم و کارایی هم که به من کربوط نیست میتونم انجام بدم با تشکر فراوان./ امیدوارم که کمکم کنی

ساماز زارعیان

سلام

با توجه بخ اینکه ام ار ای و سایر تستها طبیعی بوده بهتر است به روانپزشک و یا مشاور روانشناسی مراجعه کنید