ی.ت
عنوان :

اعصاب درد

متخصص روانپزشکی
افسردگی و اضطراب دارم
برای خودم فلوکستین تجویز میکردم خوب بود اما اونم دیگه فایده نداره.پرخوری وحشتناک عصبی دارم
چ دارویی بخورم؟

مقدار مصرف فلوکستین چقدر بوده

اوایل فقط صبح ها یک عدد 20
اما بعد شد صبح و ظهر
یعنی روزی دوعدد 20mg

به هرحال دارو نباید سرخود مصرف شود برای پرخوری گاهی تا 60 میلی هم مصرف می شود داروهای دیگر فقط به صورت حصوری تجویز می گردد

یعنی دوز سوم رو چ ساعتی از روز بخورم؟؟
من ارشد روانشناسی دارم خانم دکتر..کاملا به احوال خودم آگاهم..اما بعضی وقتا حس و حالت به خاطر شرایط محیطیه و بجز دارو کاری نمیشه کرد.البته ببخشید ک نظر میدم

فرقی نمی کند حتی یکباره هم 3 تا را می توان باهم مصرف کرد به خاطر احتمال ناراحتی گوارشی هست که می گوییم فاصله بین دوز فلوکسیتین باشد