م.خ
عنوان :

خستگی

متخصص داخلی
سلام.
بیش تر از 6 ماه هست که یک حس خستگی و بی حالی دارم، این اواخر بدتر شد و گاهی به حدی این حس غالب میشه که حتی حال ندارم حرف بزنم و یا دستمو حرکت بدم، تازگی ها که بیشتر دقت میکنم متوجه شدم عضلات سرشانم انگار گرفته ست!
2 بار متخصص داخلی مراجعه کردم نتیجش شد انواع ویتامین و قرص فارماتون ولی تاثیری نداشت، 3 بار آزمایش کلی که چیزی نشون نداد، آخرین بار دکتر گوارش مراجعه کردم و با ازمایش مشخص شد میکروب معده دارم، دارو مصرف کردم ولی باز تغییری ایجاد نشد!؟؟
باید اضافه کنم که بعد از شروع مصرف قرصهای مربوط به میکروب معده، بعد از خوردن هرنوع خوراکی حالت تهوع خفیفی بهم دست میده ولی زود برطرف میشه، و اینکه طعم دهنم بد میشه مثل دوران بارداری

سلام گاهی خستگی های مزمن علت روحی داره
بک مشاور هم مراجعه کنید
درمان میکروب معده کمی سخت است عوارض داروها رو تحمل کنید
دهان تلخ شما بعد از اتمام داروها خوب خواهد شد

سپاس