ش.ح
عنوان :

ریزش مو و اکنه

متخصص پوست، مو و زیبایی
من 32 سالمه و ریزش مو دارم طوری که وسط فرص سرم داره خالی میشه.اکنه زیاد هم دارم مدتی اسپیرنولاکتون مصرف کردم گفتن هورمون مردانه ام بالا رفته کمی اکنه و چربی سرم خوب شد اما بعد از قطع شدیدتر شده.بنظر شما باید چیکار کنم.اسپیرونولاکتون رو ادامه بدم

با سلام

این سوالو یک بار قبل از عید پاسخ دادم

شما ریزش مو تون منطبق با الگوی طاسی است و باید زودتر در مان کنین تا مو ها تون از دست نره

یک سری ازمایش جدید لازمه هورمونی کامل و تیرویید و کم خونی و ویتامین دی و سونو تخمدان

درمان با حداقل دو داروی خوراکی هورمونی و ماینوکسیدیل زیر نظر متخصص پوست بهتره که مراجعه کنین و زمان رو از دست ندین