ن.س
عنوان :

نحوه مصرف قرص

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام.

به خاطر تنبلی تخمدان دکتر بهم دیان و اسپیرونولاکتون داده و گفته دیان از اول پریودی و اسپیرونولاکتون هر روز به جز ایام پریودی.

اسپیرو رو همون فردای تجویز شروع کردم روزی دو تا و 21 م که روز اول دوره هم بود، لکه دیدم و فکر کردم پریود شدم و همون شب دیان رو شروع کردم ولی از فرداش دیگه خبری نبود و فقط دلدرد دارم اما خونریزی نه!

حالا نمیدونم چیکار کنم! با توجه به اینکه خونریزی ندارم، دیان رو که شروع کرده بودم، همینجوری ادامه بدم تا ورق تموم شه؟

اسپیرونولاکتون رو چیکار کنم؟! چون خونریزیم قطع شده، میتونم دوباره شروع کنم بخورم یا نه قطع کنم؟

پیشاپیش ممنون.