h.r
عنوان :

ایجاد لک بر روی پوست ضورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام
حدود 10 سال پیش در اثر تبخال اطراف لبم رنگدانه های پوست اطراف تبخال تغییر رنگ داده اند
سوالی که دارم اینه که آیا امکان درمان وجود دارد؟
با تشکر
ممنون .لطفا دلیل این عارضه رو میشه بگین
کرم پروتوپیک برای اگزما هست . ولی دکتر به من گفت مشکلم اگزما نیس . چون حدود ده ساله پیشرفتی نداشته و از اول مساحتش همین مقدار بوده

شما دچار از بین رفتن رنگدانه های پوست در ناحیه التهاب شدید.

تاکرولیموس موارد کاربرد زیادی دارد. لطفا جستجوی اینترنتی را ملاک طبابت قرار ندهید. پزشکی و تخصص سالها مطالعه و تحصیل نیاز دارد.