ف.ح
عنوان :

لک صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید،من پوستم خشکه وازهیچ کرم یادارویی هم استفاده نمیکنم جزضدآفتاب مای،لکهای قهوه ای زیرچشمم زدم که بیشترم شده آیادلیلش میتونه این ضدآفتاب باشه؟شماچه ضدآفتابی روپیشنهادمیکنین؟
وچیکارکنم این لک هابیشترازاین نشه؟

سلام عزیزم

برای درمان خشکی از کرم مرطوب کننده ایکتیان دوکری استفاده کن

برای جلوگیری از لکه ها از ضد افتاب های دورچشم مثل ضد افتاب دورچشم آردن استفاده کن

برخی ضد افتاب ها اگر باعث بشه با شجاعت بیشتر و مدت طولانی تر در افتاب قرار بگیری باعث لکه میشن

از ضد افتاب های وسیع الطیف استفاده کن