م.گ
عنوان :

چگونه عوارض ترک فلووکسامین را

متخصص روانپزشکی
سلام خسته نباشید
من به تشخیص پزشک دچار حمله اضطرابی یا پانیک میشوم روانپزشک برای من فلووکسامین کلونازپام کلونیدین الانزاپین تجویز کرد نسبتا حالم بهتر شد الان به من گفتن فلووکسامین را به تدریج قطع کن و شب ها یک دوکسپین 10 جایگزین کرد اما به محض قطع فلووکسامین سرگیجه و سرد شدن پا و عصبی شدن و خستگی شروع شد در ضمن میخواستم بدونم چجوری عوارض قطع رو کاهش بدیم و ایا آمپول نربیون تاثیر داره رو این مسئله

چند میلی فلووکسامین می خوردید

ابتدا نصف 100 را مصرف میکردم 2ماه بعد شد 1/2نصف به مدت دوهفته بعد باز هم کم تر شد و سپس قطع کامل الان 5روز قطع کردم

باید هر هفته 50 میلی کم می کردید

خوب قرص من 100 بود اما نصفش رو هر روز میخوردم بعد دکتر گفت این نصف رو نصف کن و دو هفته بعد باز کم کن و سپس قطع کن در ضمن من در باره آمپول تریبون هم پرسیدم چون میزنم خیلی خوب میشم
هفته ای یک عدد خارجی میزنم میترسم تزریق زیادی کار دستم بده. فقط عوارض قطع فلووکسامین تا چند روز باقی میمونه. من 5 روزه قطع کردم. ممنون از لطف شما