بازگشت به لیست سوالات
ب..
عنوان :

HIV

متخصص بیماری های عفونی و ...
سلام وقتتون بخیر

من حدود ۳ سال و سه ماه پیش همجنس گرایی کردم (فاعل بودم) بیس روز پیش تست اچ ای وی دادم منفی بود.
چن روز بعدش به مدت یک هفته غدد لنفاوی گردنم درد داشت و بعدشم تمام بدنم دردی گنگ داشت ناگفته نماند من بیضه هام عفونت داشته و سه چار روز قبل از درد غدد لنفاوی شروع به مصرف دارو کردم.

ممکنه ایدز گرفته باشم؟

نیازه ازمایش بدم؟

ممکنه درد غدد به خاطر عفونت بیضه هام باشه؟

دکتر جلال مجدیان

سلام
در فردی که تماس مشکوک داشته در صورتی که تست الایزای HIV بعد از شیش ماه از رابطه منفی باشه نیاز به اقدام اضافه نیست و ابتلا رد میشه.
بله تورم غدد لنفاوی ناحیه ای میتونه به دلیل عفونت بیضه باشه.

ب..

بعد ببخشید تستی که تو مراکز بیماری های رفتاری میگیرن چقدر معتبره؟

دکتر جلال مجدیان

حساسیت این تست نزدیک ٩٩/٦ درصد هست .

ب..

ینی با تست الیزا تفاوت زیادی نداره؟

دکتر جلال مجدیان

از نظر حساسیت تست تفاوتی نداره و قابل اعتماد هست

ب..

بعد حساسیت تستی که تو این مراکز گرفته میشه رو چیه؟رو پادتن اچ ای وی؟چن وقت بعد از رابطه مشکوک جواب درست میده؟

دکتر جلال مجدیان

تفاوتی با الایزا نداره و تقریبا میتونه از یک هفته تا شیش ماهه مثبت بشه

ب..

یعنی برای اطمینان باید ۶ ماه بعد تست داد؟

دکتر جلال مجدیان

خیر منظور تا شیش ماه بعد از رابطه

ب..

اقای دکتر ینی فقط ۶ماه بعد از رابطه جواب درست میده؟مثلا اگه زودتر یا دیرتر از۶ماه تست بدم جوابش اشتباه میشه؟

دکتر جلال مجدیان

خیر منظورم این نبود
منظور اینه که اگه در عرض شش ماه اول بعد از تماس تستها منفی باشه ،نیاز به اقدام دیگه نیست

ب..

من حدود دو ماه بعد از اخرین رابطه ام تست دادم نیازه کار دیگه ای بکنم؟؟

دکتر جلال مجدیان

اگه تست اخری که انجام شده حداقل شیش ماه بعد از رابطه بوده ومنفی گزارش شده نیاز به اقدامی نیست