ش.ط
عنوان :

مسخ شخصیت

متخصص روانپزشکی
سلام و عرض ادب من حدود 4 سال پیش در اثر مصرف حشیش دچار مسخ شخصیت شدم که حدود یکسال درمانم طول کشید تا که کاملا خوب شدم الان باز نزدیک 13 ماهه که دوباره عود کرده خواستم بدونم ایا مجددا درمان شدنی هستم یا که خیر ؟و اگر بله میخواستم بدونم 13 ماه زمان غیر معقول و زیادی نیست؟ایا امکان دارد خیلی بیشتر طول بکشد یا که خیر؟داروهای ریسپیریدون .ولبان.فلوکسامین.لاموتیریژن مصرف میکنم

بله برای بعضی ها عود کننده هست

سلام ایا 13 ماه زمان زیادی نیست؟ودرمان امکان پدیره؟

در مصرف حشیش ممکن هست پس از قطع و مدتها سالم بودن علایم خودبخود عود کند