E.K
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر.خسته نباشی
من کلا پوست حساسی دارم و چرب و جوش میزند.این بار هم پریودم عقب افتاده و همم اینطوری حساسیت داده چیکار کنم؟
دکتر من دخترم و 27سالمه و مجردم .مشکل هورمونی دارم و از قرص استفاده میکنم و بدنمم جوش زده .سرشونه هام کتفم کمر و روی شکمم.کلاپوست ضعیفی دارم و اینکه بهم یکبار قرص داکسی سایکینو گفته بودید بهد ناهار بخورم با پماد و محلول ولی اصلا اثرش ی مدته بعدش دوباره به حالت اولش برمیگرده
سلام دکتر بعد شش روز صورت منو ببینید .بدترشدم

سلام.بله دخترم.داروی قویتر لازمه.ولی اینجوری نمیشه از راه دور

منکه عکسامو فرستادم براتون،حالا به نظرشما چ دارویی بخورم تا کلا درست بشم غیر اینکه حضوری بیام