A.M
عنوان :

ریه

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام. وقتتون به خیر
پدربنده 47 سال سن دارن و تقریبا 5 سال هست که متوجه شدیم بیماری فیبروز ریه دارن حدود یکسالی تحت درمان بودند و متاسفانه دیگه ادامه به روند درمان ندادن چون وضعیت نسبتا خوبی داشتند ولی در حال حاضر تقریبا چند ماهی هست که روند درمانیو دوباره ادامه میدن ولی تقریبا دوهفته ست که قرص پیرفندون و ژلوکاف و امپرازول و اسپری استنشاقی توسط دکتر ریه و چندماهی ست که قرصهای آنتولول50 و لوزاتن و املودیپین5 توسط دکتر قلب تجویز شده و مصرف میکنن. دوهفته ست که به شدت دچار سرفه های شبانه شده اند که باعث شب بیداری شده و تقریبا ضعف و قوای جسمانی ایشونو هم گرفته که راه رفتن براشون سخت شده. از دستگاه اکسیژن ساز هم استفاده میکنن ولی بازم هیچ تاثیری نداشته . دلیل ضعف و سستی در راه رفتن و توانایی بلندشدن از چی میتونه باشه. چون دقیقا دوهفته ست که دارن عذاب میکشن قبلش خوب بودن. ممنون میشم اگه جواب بدین. باتشکر

با سلام.جواب دقیق به این سوال نیازمند معاینه دقیق، گرافی ریه و اگر لازم شد تست ریه هست.امیدوارم خیلی زود خوب شوند.

فردا حضوری خدمتتون میرسیم دکتر.