س.س
عنوان :

جوش سرسیاه وجای جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر، خسته نباشید، من روی صورتم جای جوش دارم بعضیاش رنگ قرمز بعضیاش قهوه ای شد ولی تورفتگی نداره، میخواستم بدونم واسه رفعش لیزر بهتره یا کرم؟؟ اگه با کرم هم درمان میشه اسمش لطف میکنید، و همچنین واسه جوش های سرسیاه بینی. ممنونم

کرم بهتره.فعلا ژل دیفرین شبها و کرم dermowhite dr jilaروز بزن

ممنونم آقای دکتر، یه شامپو خوب واسه ریزش مو هم معرفی میکنید؟
و یه ماسک مو تقویتی