F.B
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر
من 20 سالمه
چند سالیه تخمدان پلی کیستیک دارم و این باعث جوش زدنم شده که خیلی روحیمو خراب کرده
یه مدت برای درمانش کلی هزینه کردم این دکتر اون دکتر رفتم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم یکی ازهمکارانتون هم گفت تخمدان پلی کیستیک درمانی نداره این جوشا هم همینطور ممکنه تا 40 سالگی هم همین وضعیت باشه و کلا نا امیدم کرد منم دیگه دوسالی میشه که دکتر نرفتم و گفتم اگر قراره این همه هزینه کنم و بی نتیجه هم باشه چه فایده
ولی دیگه خسته شدم
شماهم بهم بگید واقعا هیچ راهی وجود نداره؟
نمیشه کاری کرد که دیگه هیچ جوشی نزنم و پوشتم صاف صاف بشه؟

البته که درمان داره دخترم .برو پیش یه متخصص نزدیکتون