ع.ر
عنوان :

پوست ومو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام خانم دکتر
بنده پسری 2 ساله دارم که مدتی است کنار لبش رنگدانه خود را ازدست داده است البته نه بطور کامل .من پسرم رو متخصص پوست بردم ایشان گفتن ویتلیگو نیس.پماد تریامسینولون و کرم ثمین تجویز کردن.
سوال بنده این هستش باتوجه به اینکه ایشان برای معاینه اصلا از لامپ وود استفاده نکرد وفقط با معاینه ظاهری گفت ویتلیگو است .ایا تشخیص بود یا نبود ویتیلگو با لامپ وود امکان پذیره؟
نظر شما چی هستش من عکس رو برای شما میگذارم خواهشا نگاه کنین ونظرتون رو بگین
اصلاح میکنم ایشان گفتن ویتلیگو نیس

سلام. با لامپ وود با دقت بالاتری میشه گفت ویتیلگو هست یا نه. از داروهایی که همکارم بهتون دادن استفاده بفرمایید. استرس نداشته باشید و چند ماه صبر کنید.

مرسی خانم دکتر طبق عکس تشخیص شما چی هستش؟

میتواند شروع ویتیلگو باشه ولی در حال حاضر به نظر پوست کامل رنگدانه خودش را از دست نداده.

میتواند به خاطر التهاب قبلی پوست کاهش رنگدانه پیدا کرده باشد.

فعلا به طور قطع نمیشه گفت ویتلیگو هست یا نه

ممنون
سلام خانم دکتر من حدود 3 روز است که قسمت بیرونی پایین تر از ارنجم یه خط برداشته که خیلی باریک هستش و 2 سانت طول دارد انگار مثلا با یک سوزن نوک تیز خراشیده شده که البته خودش بوجود امده که کمی سفیداز جاهای دیگه اس .نظر شما چی هستش
مثلا انگار بایک خار خراشیده شده مثل جای زخم که کمی سفید میشه اینطوری شده ایا این ویتیلیگو است؟ خیلی نگرانم ممنون اگه پاسخ بدین

سلام، نه این ویتیلیگو نیست. جای نگرانی نیست. احتمالا یک بریدگی سطحی اتفاق افتاده.

ممنون
سلام خانم دکتر خسته نباشید
خانم دکتر من حدود 4 ماه میشه که دچار ریزش موی سکه ای شده ام البته یک قسمت کوچک هست زیر چانه ام
ولی هنوز خوب نشده ومو ترمیم نشده است
به نظر شما اقدام پزشکی لازمه؟
اصلا درمان میشه؟
ممنون میشم اگر کرم یا دارویی است که باعث خوب شدن میشه معرفی کنید

سلام. بهتر است معاینه بشید. احتمالا نیاز به تزریق داخل ضایعه وجود داشته باشد. پیشنهاد میکنم به متخصص پوست مراجعه بفرمایید

خانم دکتر یعنی با اقدامات پزشکی خوب میشه؟